2008. december 29., hétfő

Újévi smsek - Szilveszteri sms, új évi sms-ek

Újévi smsek - Szilveszteri sms, új évi sms-ek
Üres üveg száll az estben,Jégre léptem, csúsztam, estem,Részegen nótázok, hanyattfekve,Dideregve felállok, elmerengve:Barátom, mit is mondhatnék most néked?Legyen nagyon boldog új éved.

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

És az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR"  BUÉK

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az sms-be! B.U.É.K!

Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba, és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA! BUÉK!!

Ez lenni kici kinaji ujevi szmsz, lenni olco nem draga, mégisz mutatni, hogy van gondolasz rad. Kivani neked jo ujévet, meg kiccaladod récire öröm, boldogsag.

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre jóra. Boldog új évet!

Ünepeljük az Óévet, ezért nem igazán emlékszem, kívántam-e már Sok Boldog Új Évet. Ha igen, bocsi - és megyek tovább bulizni! :)

Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, leküldtem hozzád az angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rá, mert a nevemben KELLEMES ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJ ÉVET kíván!!!

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgyis ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Kiszel Tünde, Fekete Pákó, Lakat. T. Károly, Anettka, Gásár Győző & én (név) kíván neked boldog újévet!

Tom Cruise, Angelina Jolie, Arnold Schwarzenegger, Jennifer Lopez, Brad Pitt & én (név) kíván neked boldog újévet!

Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet. Kívánom: tegye szebbé a következő évedet! BUÉK

Idejöttem, itt állok, Minden jót kívánok: Bundát, csizmát, kalapot, Göndörszőrű malacot.

icsi vagyok, székre szállok, onnét nagyot kiáltok, hogy mindnyájan meghalljátok. Boldog új évet kívánok!

Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

Végy álarcot tarka barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új évet!

Disznó sivít, petárda robban, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog új évet kívánok.

Határ szélén öt manó, szereti ha hull a hó. Fehér hónak tisztasága, minden szívük kívánsága, hogy az új év mindenkinek nagyon-nagyon boldog legyen! BUÉK

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új esztendőre.

Múlik a nap, s múlik az év,- ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! BÚÉK!

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok míg magamnál vagyok.

Bukócső és pályagumi, angyalkákon tangabugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok!

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél énekelnek. Mosolyogva mondják Neked: Békés, Boldog Ünnepeket!



Ha te is ismersz hasonlókat, küld be a kommentbe!

Nincsenek megjegyzések: