2007. december 9., vasárnap

Szilveszteri sms

Szilveszteri smsek

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

Ujévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED!

Ma befogsz rúgni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. BUÉK

Elsején amikor kialszanak a fények, a detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek, a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet!

Ma van az év utólsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, Ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra! Boldog Új Évet!

Disznó visít, petárda robban, a részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, több rímet ide nem vágok, Boldog Új Évet kivánok

Szilveszterkor, ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek rám is, csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, Békés Boldog újesztendőt kívánok neked.

Én vagyok a télapóúgy berugtam, mint a lóvan zsákomban minden jótangabugyi, melltartó! Ne várjatok, nem megyek, pornófilmet rendezek! De azért kívánokKELLEMES ÜNNEPEKET!

Diós bejgli, halászlé, csillagszóróparádé, család, öröm, szeretet, vegyen körül titeket! Ilyen békés ünnepet, kívánunk most mi nektek!

Kristálygömbben téli álom, szertefoszlik, ha megrázom. Hópelyhek szállnak ki belőle, tündérek táncolnak előtte. Csillogó szemmel rád néznek, kívánnak , Boldog Újévet!

Itt a szilveszter, itt van ujra! A nagypapa a nagymamát vadul kurja. Kefél a krampusz, a medve, a farkas, csak egy hülye van, az, aki sms-t olvas!

Gondolj az elmúlt, 12 hónapra, minden gondod múljon el holnapra. Nemsokára vége lesz az utolsó éjjnek, Kívánok Neked: Boldog Új Évet!

Küldjél Te is hasonlókat...